Toukokuun parhaat palat

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Toukokuu oli kyllä erittäin tapahtumarikas. En osaa myöskään käsittää miten nopeasti se hujahti. Vastahan oli pääsiäinen. Just tän ajan ”lentämisen” takia on syytä pysähtyä hetkissä. Mä kirjoittelin aiemmin blogiini kuukauden positiiviset -postauksia ja ajattelin nyt jatkaa samaa rataa taas. Haastan teidätkin miettimään joka kuukausi mitkä oli niitä positiivisia ja kivoja tapahtumia menneen 30 päivän ajalta. Ja muistakaa, ne kiitollisuuden aiheiset asiat voivat olla ihan niitä pieniäkin juttuja.

Pidemmittä puheitta, tässä ovat minun toukokuun parhaat palat!

Toukokuun parhaat palat

Espanjan reissu: Oltiin 9 päivää taas Espanjan auringon alla ja ah, se teki hyvää. Loma koostui auringosta, ulkoilusta, intialaisesta ruuasta ja suomen jääkiekkopeleistä. Ei oikeesti tapahtunut tai tehty mitään erikoista ja se on just parasta. Aikatauluttomuus <3

Personal Trainer -koulutus viikonloput x 2 : Meillä alkoi nyt varsinainen PT-putki, jossa syvennytään anatomiaan ja itse pt:n työhön. Mielenkiintoista, mielenkiintoista ja mielenkiintoista! Ja ihanat koulukaverit <3

VO2maximin testaamista 😉

Kaunis Minä – valmennus Miss Suomi 2018 -semifinalisteille upeassa Villa Grandessa. Niin mielettömän kauniita tyttöjä, sisäisesti kuin ulkoisesti. Tuli mieleen omat Miss Suomi -kilpailut vuonna 2013. Ikimuistoisia aikoja.

Kaunis Minä ilta tyylikkäällä Lupaus Studiolla (yksityinen PT-studio) helsingin keskustassa. Treenin ja iltapalan lisäksi luennoimme mm. median ja SoMe:n luomista paineista ja saimme hyvää keskustelua aikaiseksi! Niin mieletöntä päästä tutustumaan uusiin ihmisiin ja keskustelemaan tärkeistä aiheista. Kiitollinen olo. Seuraavaa kesäkuun Kaunis Minä – iltaa odotellessa. Psssst. Mua ja Annia haastateltiin vastikään Kaunis Minä – valmennuksesta ja voit käydä lukemassa artikkelin täältä.

Ihana foodin mukana Kaunis Minä -tapahtumissa <3

Omatekemien lettujen syöminen: kivaa tuunata letut eri tavoilla. Tässä kuussa oon innostunut pilkkomaan herkullisia Barebells proteiinipatukoita lettujen päälle. Sulanut suklaa <3

Barebells<3

KESÄKELIT! Tätä ei tarvitse sen erityisemmin selittää. Huippua kun Suomessa on täydelliset kesäkelit jo toukokuussa.

Ulkoilu: Tällä kesäisellä säällä lenkille lähtee enemmän kuin mielellään. Ihan hirvittää jo tuleva talvi, loska ja pakkaset 😀 Kyl tää kesä pistää hymyilyttämään ja tätä osaa arvostaa.

Yritysmaratonviestiin osallistuminen Zeropointin joukkueessa:  Oli mahtavaa päästä juoksemaan hyvän asian puolesta. Yritysmaratonviestin tuotoilla tuetaan alakouluikäisten lasten liikuntaa. PS. koodilla zpelinaadasofia saatte – 20% alennuksen osoitteessa www.zpcompression.com

Kiireettömän kesäviikonlopun viettäminen ystävän kanssa. Viime viikonloppuna tehtiin Neean kanssa vaikka mitä. Ajeltiin autolla, pidettiin piknik Jätkäsaaressa ja otettiin aurinkoa, syötiin herkullinen lounas Nepsun tunnelmallisella parvekkeella,  istuin Neean pyörän tarakalla ja ajettiin tukka hulmuten, juotiin hyvää viiniä, käytiin kotibileissä ja söin vielä päivän päätteeksi kebabin riisillä sekä olin ajoissa nukkumassa! 😀 IHANA PÄIVÄ! Sunnuntaina käytiinkin sitten vielä Motocross kisoissa hyvinkäällä.

Oon löytänyt lemppari meikkituoteperheen! Inika Organic on 100% luonnollinen mineraalimeikkisarja, jonka meikit eivät sisällä synteettisiä kemikaaleja tai haitallisia aineita. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläimillä ja kaikki sertifikaatit ovat kunnossa. Oikeasti tää Inika Organic – meikkisarja on huikean hyvä kaikin puolin, pigmentit kohdillaan ja saa todella raikkaan lookin kasvoille. Ja mikä parasta, meikki myös hoitaa sun ihoa!

Meikki: Inika Organic 100% vegaaninen meikkisarja

 

Mitkä olivat sinun toukokuun parhaat palat? 🙂

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen

xoxo, Elina

 

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

Aleyna 22.6.2018 - 11:09

Lisää kuvia Espanjasta :p

Reply
Elina Ada Sofia 22.6.2018 - 13:08

Espanja-aiheisia postauksia tulossa varmasti pian lisää! Siellä vietetään melkein kolme vk ens kuussa 🙂

Reply

Jätä Kommentti