RENTOUTUMISEN TÄRKEYS

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kävimme Fitnessmalli 2017 -voittajakolmikon kanssa rentoutumassa Vantaan Flamingo Spa -kylpylässä Vantaalla. Pieni irtiotto I Love Me – messujen jälkeen oli enemmän kuin paikallaan ja oli mahtavaa päästä räpiköimään allasosastoille ja rentoutumaan spa:n puolelle. Ihanan lämpimiä altaita sekä monipuolisia liukumäkiä!

Flamingo Spa

 

Flamingo Spa – Arjen luksusta kiireen keskelle

Jaksamisesta ja hyvinvoinnista on pidettävä kiinni arjen kiireessä. Mulla on suoraan sanottuna ollut viime viikot ja kuukaudet täynnä ohjelmaa, joten välillä on hyvä ottaa vaikka viikon keskelle hengähdystauko, jolloin saa muuta ajateltavaa. Saimme Offerillalta meille (minulle, Merille ja Annille) vip passit Flamingo Spahan ja koko reissu osui kuin naulan kantaan heti finaalin jälkeen.

Rentoutumisen tärkeys

Rentoutumisen tärkeys ja kyky pystyä rentoutumaan korostuu arjen kiireiden keskellä. Välillä itselleni on oikeasti aika vaikeaa rentoutua kotona, joten pieni irtiotto arjesta kylpylään oli enemmän kuin paikallaan. Rentoutuminen tekee hyvää mielelle sekä hermostollemme. Se, kun pääsemme hetkeksi irti arjen kiireiden ajattelusta, laskee stressitasojamme. Kylpyläreissun ohella itselleni tärkeitä rentoutumisen keinoja ovat liikkuminen kaikissa eri muodoissaan sekä ystävien kanssa oleminen. Flamingo Spa:ssa toteutuivat itseasiassa kaikki edellämainitut, uiskentelu on mitä parhainta liikuntaa ja Fitnessmalli kollegoiden kanssa puhuminen on terapeuttista. Mahtavaa ja kiitollinen olo, kun on saanut tilaisuuden tutustua koko Fitnessmalli -finaalitiimiimme.

Rentouttumisessa tärkeää ja oleellista on tehdä itselle mukavia asioita, joista nauttii. Ne asiat eivät saa tuntua velvollisuuksilta tai pakkopullalta. Välillä on tietysti myös hyvä olla tekemättä mitään, jolloin mikään tekeminen ei kuormita aivojamme, vaan ajatus saa lennellä vapaasti ja vain olla. Tekemättömyyden taito on monille varmasti melko vaikeaa nykypäivänä, joten sitä täytyy ihan erikseen opetella.

Ellu, Meri, Anni

Millaisia rentoutumisen keinoja te suositte arjessanne? 🙂

Ps. Nyt on Offerillalla Flamingo Spa liput 2 yhden hinnalla, diilin löydät täältä.

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

ninna 1.11.2017 - 19:55

luxusta olisi päästä jos vain olisi varaa…. samoin kylpylät. siuntio ja Tampere loistavia. oletko itse ollut jossain suomen kylpylöissä suosikkia? olet tosi upea kaunis. oma rentoutuminen taitaa nyt olla se halvin ja ilmainen kotona olo ja liikunta. jooga YouTubesta. myös kotikasvo ja vartalohoidot.

Reply
elinaadasofia 1.11.2017 - 20:09

Mä oon tykännyt tosi paljon Långvik-kylpylästä Kirkkonummella..ja toisena lähimpänä suosikkina on varmaankin juuri tuo Flamingo. Sinne saa kyllä edullisesti lippuja, juurikin tuon Offerilla.com kautta on nyt tarjouksessa kaksi yhden hinnalla kun saa -50% alennusta!

Kotona tehdyt kasvo- ja vartalohoidot toimivat myös, liikunnan ja kotilöhöilyn ohella 🙂 Millaisia kasvohoitoja tykkäät kotona tehdä?

Reply

Jätä Kommentti