REISSUTREENI – KUNNON YLLÄPITÄMINEN LOMALLA ( VIDEO)

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
reissutreeni elina ada sofia

Reissutreeni on aihe, jota on toivottu paljon. Treenivinkit ovat yleisesti aina olleet enemmän kuin toivottuja ja niitähän ei koskaan voi olla liikaa. Kuten aiemmin olen maininnut esim. tässä (avaa uuden välilehden) postauksessa, tykkään reissussa tehdä erilaisia kehonpainotreenejä, joissa syke nousee ylös. Pieni aktiivisuus on usein paikallaan ja kivaa vaihtelua löhöilyyn. Postauksen lopusta löytyvän treenin tekemiseen menee n. 15 minuuttia.

Pääasia tässä treenissä on, että teet liikkeet puhtaasti. ”Kilpailet” itseäsi vastaan, ajalla ei niin väliä. Mielummin siis oikea tekniikka ja hitaammin kuin nopeasti hutaisten sinne päin.

Reissutreeni on helppo toteuttaa kehonpainolla

Tarvitset oman kroppasi lisäksi levypainon (minulla 10kg) tai minkä tahansa painoksi kelpaavan. Vaikka 2 l vesipullo käy tarvittaessa, muita hyviä ideoita painoksi voi olla vaikka täytetty laukku tai kivenmurikka 😀 Luovuutta peliin!

5  Liikkeen reissutreeni

  1. Kyykkyhyppy x 10
  2. Polvennostojuoksu 30 s
  3. Askelkyykky ristiin taakse x 10 (molemmille jaloille)
  4. Punnerrus + mountain climber (molemmat jalat) x 10
  5. Kyykky + pystypunnerrus painolla x 10

Tee yhteensä kolme kierrosta liikkeitä ja pidä jokaisen kierroksen välissä n. minuutin mittainen tauko, jolloin hieman liikuskelet/ hyppelet paikoillaan jottei syke laske kokonaan alas. Muista myös verryttelyt  treenin alkuun ja loppuun.

Vinkki! Voit tehdä kyykkyhypyt myös ilman hyppyä ja voit vallan hyvin punnertaa polvet maassa. 🙂 Pääasia on, että teet liikkeet puhtaasti ja yhtäjaksoisesti niin saat tehokkaan treenin! Uskalla ylittää itsesi!

Videolta pääset näkemään treeenin kokonaisuudessaan ja saat osviittaa liikkeistä 🙂 Täältä (avaa uuden välilehden) löydät aikaisemman reissutreenini videon kera.

Mukavia treenejä!

Muista seurata myös instagramissa @elinaadasofia

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti