Inspiraatiota kotiin – pienet ihanat yksityiskohdat

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia
desenio

Tiedätte varmasti tunteen kun hankitte jotain uutta kivaa kotiin. Mulla on ollut jo pitkään haaveena (ja oikein projektina) hankkia sisustusjulisteita piristämään kodin ilmettä  ja olin enemmän kuin innoissani saadessani valita kaupallisen yhteistyön merkeissä muutamat sisustusjulisteet kehyksineen Desenion kattavasta valikoimasta. Olin jo aiemmin kuolannut Desenion julisteita netissä ja iski todellinen valinnan vaikeus. Niin monta kaunista ja inspiroivaa vaihtoehtoa.

Kuitenkin tutkiessani valikoimaa ja inspiraatio-osiota, sain selkeän vision värimaailmasta ja aiheista.

Ehdoton suosikkini on Catch the Waves -juliste (keskellä, koko 70 x 50). Taulu muistuttaa mua jatkuvasta matkakuumeestani ja myöskin haaveestani päästä Balille jonain päivänä. Saa nähdä toteutuuko haave tänä vuonna jo 😉

Rakastan myös tekstiaiheisia tauluja, joten minuun kolahti Dream Big (oikealla, koko 30 x 40), koska jokaisen tulee uskaltaa unelmoida, ISOSTI! Minäkin uskalsin unelmoida esimerkiksi Fitnessmalli 2017 -kilpailusta, voitosta ja kuinka kävikään – pääsin palkintosijoille ja mikä parasta, olen saanut toteuttaa unelmaani Kaunis Minä-projektin parissa tehden hyvää ja inspiroiden ihmisiä.

Kaveriksi näille kahdelle edellä mainitulle julisteelle sopi mielestäni hyvin kaunis Pink Tulipe(vasemmalla, koko 21 x 30). Rakastan kukkia sisustuksessa!

Beauty begins the moment you decide to be yourself

Lisäksi Beauty Begins -juliste (ylhäällä oikealla, koko 21 x 30) pisti silmään valikoimasta. Julisteen sanoma muistuttaa minua siitä, miten meidän kaikkien tulisi olla ylpeitä itsestämme ja siitä keitä olemme. Olemme kaikki uniikkeja ja kauniita yksilöitä – ei ole toista samanlaista, ja siksi meidän ei kuulu verrata itseämme muihin. Tykkään myös vaaleapunaisesta väristä tietty. Sisustusjulisteet tuovat mielestäni pehmeyttä ja sellaista ihanaa kodikkuutta. Ja hei, miten kiva lahjaidea ostaa taulu ystävälle!

Kukkateemaa jatkaakseni, valitsin kaveriksi Beauty Begins -julisteelle harmonisen Bed of Flowers -julisteen (vasemmalla, koko 21 x 30). Halusin myös ehdottomasti hankkia Makes You Happy -julisteen  (alhaalla reunahyllyllä, koko 21 x 30), koska sanoma osui ja upposi. Meidän täytyy muistaa tehdä asioita, joista tulemme onnelliseksi. Voimalauseet toimivat hyvin sisustuksessa!

Bed of Flowers ja Beauty Begins

Desenio tuo inspiraatiota joka kotiin

Desenio on ruotsalainen, vuonna 2010 perustettu verkkokauppa, joka tarjoaa pohjoismaiden suurimman valikoiman erilaisia julisteita sekä ripustustarvikkeita. Ja mikä parasta, edulliseen hintaan. Minä valitsin julisteilleni mustat kehykset. Lisäksi Desenio on koonnut sivuilleen erittäin ihanan inspiraatio-osion, josta löysin paljon kauniita ideoita kotiini. Julisteet toimitetaan kartonkiputken sisälle rullattuina, jotta ne säilyvät hyvässä kunnossa ja samaisessa paikassa niitä on myös näppärä säilyttää, mikäli haluaa vaihdella seinällä olevia julisteita.

Kirmasin heti postiin kun tekstari saapumisilmoituksesta tuli – kiitos nopeasta toimituksesta!

Koti <3

 

Saan ilokseni jakaa teille alekoodin ”elinaadasofia”, jolla saat 25% alennuksen julisteista*  27.2-1.3.2018 välillä osoitteessa www.desenio.fi

(*Ei koske handpicked -ja yhteistyöjulisteita, eikä kehyksiä.)

 

Ihanaa ja inspiroivaa päivää juuri Sinulle!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti