IHON SOKEROINTI – HEMMOTTELUVINKKI SYKSYYN

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kesä oli ja meni, mutta mikä sen ihanampaa kuin hemmotella itseä syksyn (ja kohta talven!) pimenevissä illoissa..Olen itseasiassa sitä mieltä, että jokaisen tulisi hemmotella itseä säännöllisesti ja oikeasti nauttia erilaisista mahdollisuuksista, joita kauneussalongit/hoitolat tarjoavat.

Sokerointi

Mä kävin mun luotto kauneushoitolassa Emmillä säärten ja kainaloiden sokeroinnissa. Sokerointi oli mulle vain nimenä tuttu, mutta ajattelin nyt kerrankin kokeilla ja onhan se ajatus sileistä sääristä helpolla vaivalla aika kiva juttu. Tänään itseasiassa on Espanjan matkakin taas tiedossa!

Pelkäsin aluksi, että sattuuko sokerointi, mutta jännitin turhaan. Sokerointi on täysin luonnollinen ja hellä menetelmä, jolla saadaan karvat irti sieltä mistä haluaa. Toki eri kehonalueilla on herkempää kuin toisilla, mutta sääret ja kainalot olivat peace of cake! Emmi näytti mulle miten se karva oikein jää kiinni sokeriin juuria myöten ja olipa hassua nähdä miten pitkällä ne karvat oikeasti ovat kiinni ihon dermiksessä.

Jalkoihin levitetään talkkia ennen sokerointia.

Sokerointi – faktapaketti :

-Sokeroinnissa karva irtoaa juuritypestä kokonaan ja näin ollen karva kasvaa hitaammin takaisin. Perinteisesti sheivatessa karva katkeaa ihon pinnalta ja kasvaa näin ollen nopeammin takaisin.

-Sokeroinnin jälkeen karva ei kasva takaisin kutiavana sänkenä vaan pehmeänä, varsinkin jos sokerointia tehdään säännöllisesti.

-Sokeroinnin kesto vaihtelee 15 minuutista tuntiin. Kainaloissa ei mene kuin hetki, kun taas sääriin menee helposti tunti ja isommille alueille enemmän aikaa.

-Karvat pysyvät poissa noin 4-6vk, mikä on todella pitkä väli!

-Sokerointi on täysin luonnollinen ja hellä menetelmä poistaa ihokarvat!

Sokerimassalla käydään läpi alueet, joilta karvat halutaan pois.

 

Mulla on myös ilo kertoa, että saatte – 50% alennusta minkä tahansa alueen sokeroinnista, kun mainitsette varauksen yhteydessä ELINAADASOFIA. Aika huippu alennus!  Normaalihinnat vaihtelevat 10-70 euron välillä alueesta riippuen. Varaukseen pääset täältä. Emmi ottaa vastaan Helsingin Töölössä Kakko`s kauneushoitolassa osoitteessa Pohjoinen Hesperiankatu 15. Emmin intagramista (@kauneudellaemmi) voit käydä kurkistamassa hänen töitään.

Emmin palveluista löytyy mm. pistoshoitoja, ripsien kestotaivutuksia, värjäyksiä jne. Voit lukea aiemman postaukseni ripsien kestotaivutuksesta täältä.

Tummennettiin myös kulmakarvoja ja värjättiin ripset. Ennen ja jälkeen kuvat.

Onko sokerointi tuttua puuhaa teille? 🙂

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti