Hiki pintaan ilman hajuja!

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö: Triple Dry Finland

Aloitan tän postauksen naisellisesti kertomalla, että mä oon tosi kova hikoilemaan. Tästä on ihan väännetty pitkään vitsiä kuinka mulla on aina ”viikset hiessä” kun kasvoihin ilmaantuu hikikarpaloita kuumana kesäpäivänä. Ja aina ei tarvitse olla edes niin kuuma päiväkään.

Treenaan lisäksi suhteellisen paljon, joten haluan käyttää parhaimpia mahdollisia tuotteita, jotta olo säilyy raikkaana (ja ympärillä olevat eivät järkyty). Mä oon tutustunut Triple Dry :n tuotteisiin jo reilu vuosi sitten ja tästä asti kosmetiikkapussissa on kulkenut mukana näitä puteleita.

Sain toukokuussa testiin lisäksi Triple Dry :n raikkaan tuoksuisen uutuuden, aktiivilihiili antiperspirantin, joka on todella toimiva. Tämä alkoholiton antiperspirantti antaa tehokkaan ja pitkäkestoisen suojan (jopa 72h ajaksi) hikoilua vastaan. Antiperspirantissa oleva aktiivihiili sitoo kosteutta ja toimii lisäksi antibakteerisesti antaen parhaan mahdollisen suojan tilanteisiin kuin tilanteisiin.

Antiperspirantti vaikuttaa paikallisesti, joten se pitää kainalot kuivina. Kuitenkaan tämä ei blokkaa kokonaan hikoilua, vaan hiki tulee ulos muualta kehosta – eikä ikävästi kainaloista, jotka usein alkavat haisemaan. 
Antiperspirantti on lisäksi turvallinen, eikä se imeydy kehoon tai aiheuta muutenkaan terveydellistä haittaa. Lisäksi käytöllä ei ole osoitettu olevan yhteyttä rintasyöpiin ( Lähde: Teknokemian yhdistys ry).

Mä hikoilen urheillessa tosi paljon, oli kyseessä laji kuin laji, mutta näiden huikeiden antiperspiranttien ansiosta olo pysyy freesinä!

Triple Dry-tuotteita voit ostaa on ostaa apteekeista, Sokoksista sekä Stockmann -tavarataloista.

Oletko sinä kokeillut Triple Dryn dödöjä?

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti