WELLNESSMALLI -KILPAILU

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Nyt saan vihdoin puhua siitä julkisesti. Ollaan Annin kanssa haudottu tätä parisen kuukautta keskenämme ja nyt vielä viimeiset uudet muutokset ennen julkaisupäivää. Emme epäröineet hetkeäkään, kun Emmi Lehtomaa laittoi viestiä haluaisimmeko ostaa Fitnessmalli -kilpailun. Omaa kilpailua olimmekin jo pohtineet tovin, joten tämä tuli kuin tilauksesta.

Lue Ilta-Sanomien uutinen omistajavaihdoksesta täältä.

Kuva: IS / Joonas Salo

Tästä se ajatus sitten lähti…

Eräänä kauniina syksyisenä maanantaina otettiin lähijuna Keravalle ja mentiin tapaamaan Nanna Karalahtea yhteistyöajatuksin. Siitä se ajatus lähti vähän laukalle ja pian oltiinkin laittamassa osakeyhtiötä kolmeen pekkaan ja avaamassa yritykselle tiliä. Fitnessmalli -kilpailu on meidän ja se tulisi nyt murroskohtaan – nimi vaihtuu Wellnessmalli -kilpailuksi. Fitness on sanana melko loppuunkulutettu, vai mitä mieltä te olette? Lisäksi, haluamme painottaa entistä vahvemmin sisäistä hyvinvointia (mikä on toki ollut jo mukana Fitnessmalli-kisassakin) – näin ollen Wellnessmalli tuli aika luonnostaan potentiaalisena nimiehdokkaana. Wellnessmalli -kilpailu on nykyaikaa. 

”Wellnessmalli –kilpailu on Suomen suosituin ja raikkain hyvinvointikilpailu. Haemme hyvät elämäntavat ja positiivisen ajattelumaailman omaavaa valovoimaista persoonaa, joka on rohkea ja nykypäiväinen esikuva niin nuorille kuin vanhemmillekin. Emme hae kireintä kroppaa tai pyöreimpiä pakaroita, vaan sisältä päin kumpuavaa aitoa hyvinvointia ja iloa.”

Käykää tutustumassa uudistettuihin wellnessmalli.fi nettisivuihimme, jotka on toteutettu yhteistyössä taitavan Dsgnrs.fi kanssa. Omat blogi/kotisivuni ovat myös heidän tai lähinnä Martin Gembegen käsialaa! Super iso kiitos Martinille!

Kuva: IS / Joonas Salo

Kuva: Ilta-Sanomat / Joonas Salo

Wellnessmalli -kilpailu instagramissa

Wellnessmalli.fi

Kuvat: Joonas Salo / Ilta-Sanomat

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti