Pikaruokaa tosi tarkoituksella!

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Pikaruoka sanana mielletään usein roskaruuaksi. Monille tulee mieleen ensimmäisenä mäkkärin hampparit ja ranskikset sekä jotkut snägärin tuotteet. Entä sulle? Nyt kuitenkin käsite on murroksessa ja sainkin tähän liittyen mahdollisuuden tehdä kaupallisissa merkeissä yhteistyötä mulle entuudestaan tutun Picadeli salaattibaarien kanssa, jotka tosiaan nostavat käsitteen ”pikaruoka”aivan uusiin sfääreihin. Laaja valikoima tuoreita, herkullisia ja laadukkaita ravinnonlähteitä, joita kiireinenkin ehtii napata mukaansa. Mä muutenkin rakastan ruokaisia salaatteja ja mikäs sen kivempaa, kuin se, että saa vapaasti valita mitä salaattikulhosta löytyy lounaspöydässä. Tai piknikillä ulkona, kun säät sallii 😉 Ja menevänä ihmisenä kiire pääsee välillä yllättämään, joten on kyllä pelastus, että Picadelin salaattibaareja on olemassa! Mun lempparit löytyvät Redin K-marketista, Kampin K-marketista sekä suurimman valikoiman tarjoamasta Ruoholahden City Marketista! Oma lähin Picadelini löytyy Redistä, jossa kävin tällä viikolla.

Hygienia on tärkeä arvo Picadelille. Tosi hyvä juttu, että käsidesi löytyy salaattibaarin kyljestä.

Tosiaan Picadelin salaattibaarit on mulle tuttuja jo pidemmältä ajanjaksolta (2014 kesällä taisin syödä pelkästään Picadelia lounaaksi :D) ja valikoima on laajentunut joka vuosi (ja toki salaattibaareja tullut lisää eri kauppoihin, jee!). Heidän ideologiaansa kuuluukin, että valikoimaan otetaan uusia tuotteita useamman kerran vuodessa. Lisäksi Picadelin arvoihin kuuluvat tuoreus ja laatu, ympäristön ja eläinten kunnioittaminen – samat mitkä ovat mullekin tärkeitä. Lisäksi on huikeaa, että valikoimasta löytyy runsaasti vegaanisia tuotteita, nyt kun olen innostunut enemmän ja enemmän kasvissyönnistä ja pidän viikossa jo useampia ”puhtaita” kasvisruokapäiviä. Kasvisruokailu on oikeasti tosi helppoa tänä päivänä! 

Yllätyin positiivisesti kun valikoimassa oli tavallisen hummuksen sijaan myös punajuurihummusta, omg miten hyvää! 

Millaisia aineksia valitsen salaattibaarista? Mun lemppareihin kuuluu ehdottomasti raikas salaattipohja, jossa on usein lehtikaalia ja pinaattia. Tällä kertaa valitsin lisukkeiksi pastaa, tomaattia, paprikaa, hummusta, fetaa, oliiveja, siemeniä, parsaa, punasipulia sekä vesimelonia. Varsinaiseksi proteiinin lähteeksi otin kanaa.

Hygienia on myös Picadelille tärkeä arvo, niin kuin itsellenikin kuluttajana. Salaattibaarien tuotteet on valikoitu niin, että ne varmasti säilyvät ja henkilökunta, joka hoitaa salaattibaaria on hygieniakoulutettu. Lisäksi on mahtavaa, että tuotteiden alkuperä on aina jäljitettävissä ja suurinosa fresh cut tuotteista tulee Suomesta, Juvalta. Eli läheltä omaa syntymäkaupunkiani Mikkeliä! Kotimaisia vihanneksia käytetään satokauden mukaan, aina vaan kun se on mahdollista.

Mun mielestä kiire ei ole tekosyy sille, että syödään huonosti ja ravintoarvoiltaan heikkoa ruokaa. Mitä mieltä sä oot?

Lisää tietoa Picadelin arvoista, toiminnasta sekä sinulle lähimmän salaattibaarin sijainnin löydät heidän nettisivuiltaan.

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti