Paras luonnonkosmetiikka deodorantti + arvonta!

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Kaupallinen yhteistyö Lavera

Vihdoin se on löytynyt! Toimivaa vegaanista luonnonkosmetiikka deodoranttia on saanut tovin hakea markkinoilta, mutta nyt voin sanoa löytäneeni helmen. Muutama viikko sitten testasin into piukeena Laveran vastikään lanseeraaman uutuus deodorantin ja lyhyestä virsi kaunis: se toimii!

Laveran Natural & Strong -deodoranttilinja on suunniteltu juurikin minunlaisilleni aktiivisille liikkujille sekä hikisempiin tilanteisiin.

..ja lisäksi tulee tarpeeseen vauva-arjessa. Te ketkä olette kokeneet raskaus – ja imetyshormonien tuulahdukset, niin tiedätte mille voimakkaat hikiaallot tuntuvat. Ne tulevat puskista ja iskevät kovaa, haha. Joka tapauksessa, suosittelen testaamaan – uskon, että yllätyt positiivisesti.

Tämä Laveran Natural & Strong deodorantin koostumus on luonnollisesti vegaani ja  alumiiniton. Sen sijaan taika piilee luomulaatuisessa ginsenguutteessa (kasviuute), joka yhdessä luonnollisten mineraalien kanssa ehkäisee hajua aiheuttavien bakteerien syntyä. 

Tuntemukset käytön jälkeen: Lenkin päätteeksi olo ei ole haiseva, vaan kehtaan suunnata ihmisvilinän sekaan kauppaan ja hakea jääkaappiin sisältöä. Kainalot tuntuvat hyvälle! Itse deodorantin tuoksu on raikas ja sellainen, että se sopii kaikille sukupuoleen katsomatta.

Tähän uutuussarjaan kuuluu roll-onin lisäksi myös suihkutettava sekä voidemainen deodorantti. Voidemainen deodorantti sisältää ihoa rauhoittavaa ja ravitsevaa sheavoita.

Laveran uutuuksia ovat myös Basis Sensitiv Body Cleansing Bar – Palasaippua  vartalolle ja hiuksille sekä kosteuttava Basis Sensitiv Shampoo Bar – Palashampoo. Nämä ovat täysin biohajoavia ja pakkaukset 100% kierrätetyistä materiaaleista. 

Ootteko te jo testanneet Laveran Natural & Strong luonnonkosmetiikka deodoranttia?

ARVONTA! Voit voittaa itsellesi 3 vapaasti valittavaa Laveran deodoranttia sekä bonuksena palasaippuan – & shampoon, vartalovoiteen sekä suihkugeelin. Kommentoi alle onko Lavera sulle tuttu ja näin olet mukana arvonnassa! Voit myös tuplata mahdollisuutesi ja osallistua samaan arvontaan Instagram tililläni @elinaadasofia . Onnea arvontaan!

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

2 kommenttia

r 14.10.2021 - 15:40

Laveran lempeät tuotteet (etenkin vartalovoiteet) on tuttuja, mutten heidän deoja olekaan vielä käyttänyt. Vaikuttavat ihanilta.

Reply
Jonna 14.10.2021 - 15:47

Laveran meikit on tuttuja, muut tuotteet vielä
testaamatta.

Reply

Jätä Kommentti