Chiapudding mustikkakompotilla

Kirjoittanut: Elina Ada Sofia

Meillä on pakkanen vieläkin täynnä viime kesäisiä mustikoita, joten nyt tulee helppo ja kiva chiapudding -ohje, jossa on hyödynnetty oman maan superfoodeja. Chiapudding on äärettömän helppo tehdä – se oikeastaan valmistuu itsestään yön aikana jääkaapissa. Mustikkakompotin voi myös itse asiassa tehdä illalla valmiiksi jääkaappiin, mutta itselläni oli hyvin aikaa touhuta aamulla, joten näpersin sen juuri ennen syömistä. 

Tässä siis pidemmittä puheitta ohjetta.

Chiapudding mustikkakompotilla

Tarvitset:

  • n. 2 rkl Chiasiemeniä (esim Foodin)
  • n. 1 dl Kaurahiutaleita
  • n. 2,5 dl Kaurajuomaa (Esim Kaslink)
  • Barebells vanilla shake
  • Mustikoita
  • Suolaa

Tee näin: Sekoita kulhossa kaurajuoma, chiasiemenet, kaurahiutaleet sekä ripaus suolaa. Laita yöksi jääkaappiin kohemettumaan. 

Aamulla survo jäiset mustikat yhdessä Barebells Vanilla lorauksen kanssa.

Kerrosta Chiapudding sekä mustikkakompotti lasiin/kulhoon ja nauti viileänä. 

Ripottelin pinnalle vielä chiasiemeniä koristeeksi.

Ihanaa päivää just sulle!

Seuraa minua myös:

Instagram: @elinaadasofia
Snapchat: elinaleskinen
Facebook: www.facebook.com/elinaadasofia
Youtube: elinaleskinen 

xoxo, Elina

Lue nämäkin postaukset

Jätä Kommentti